Haarlem Yildiz Spor – waar passie, vriendschap en voetbal samensmelten tot iets bijzonders! Deze bruisende Nederlandse amateurvoetbalclub uit Haarlem, gelegen in het hart van Noord-Holland, heeft al decennialang de harten van vele voetballiefhebbers veroverd.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1970, is Haarlem Yildiz Spor een ware pionier en heeft het de weg geplaveid voor de Turkse gemeenschap in Nederland om hun voetbaldromen na te jagen. Wat ooit begon als informele voetbalpartijtjes tussen de eerste generatie Turkse arbeidsmigranten, is uitgegroeid tot een gepassioneerde voetbalvereniging die trots deelneemt aan de KNVB competities.

Het hart en de ziel van Haarlem Yildiz Spor zijn ongetwijfeld te vinden in hun eerste zondagelftal. Sinds het seizoen 1970 hebben deze getalenteerde spelers gestreden en gejuicht op de groene velden van de Vijfde klasse. Met hun kenmerkende strijdlust en teamgeest zijn ze een kracht om rekening mee te houden, en ze dragen de naam van de club met trots.