We zijn in het seizoen 2022-2023 zijn gestart met een geheel nieuwe jeugdafdeling. Onze missie is om een solide basis te leggen voor een gezonde en duurzame jeugdopleiding, waar kinderen met plezier kunnen voetballen.

Plezier ontstaat wanneer spelers hun voetbalkwaliteiten kunnen ontwikkelen in een veilige en positieve omgeving, afgestemd op hun eigen mogelijkheden en niveau. Wij willen alle kinderen en jongeren in Haarlem en omgeving de kans bieden om zowel prestatief als recreatief in competitieverband te voetballen, terwijl ze zich sportief, sociaal en emotioneel kunnen ontwikkelen.

Ons doel is om binnen 5 jaar in elke leeftijdscategorie in de onderbouw (tot O12,) een team te hebben en uiteindelijk aan te sluiten bij de senioren. Op dit moment hebben we meer dan 30 spelers in de leeftijdscategorieën O6 (5 jaar), O7 (6 jaar) en O8 (7 jaar).

Alle teams trainen op woensdag van 18:00-19:00 uur, en er zijn maandelijkse oefenwedstrijden voor de O6 en O7 teams.

Onze trainers zijn zorgvuldig geselecteerd, met zowel KNVB-gecertificeerde trainers als trainers in opleiding.

Als je interesse hebt om bij ons te komen voetballen, bieden we proeftrainingen aan voor kinderen geboren in 2016, 2017 of 2018. Voordat je je aanmeldt, kun je de sfeer komen proeven.

Voor aanmeldingen en verdere vragen: stuur een mail of bel.

De contributie bedraagt 175 euro per seizoen, en we hebben een kledingplan voor jeugdteams om een uniforme uitstraling te creëren.

Tot slot, we zijn altijd op zoek naar hulp om onze jeugdafdeling te laten groeien.

Als je geïnteresseerd bent in het bijdragen als jeugdbestuurslid, trainer, scheidsrechter, leider, materiaalbeheerder, of vrijwilliger voor kantinedienst op zaterdag en woensdag, neem dan contact op ons.

We hopen van harte dat je ons kunt helpen bij het verder ontwikkelen van onze jeugdafdeling.

Neem gerust contact op met onze jeugdcoördinatoren voor meer informatie:

Algemene jeugd coördinator:

Yahya Asar – Telefoon: 06-24959615

Technisch jeugd coördinator: Ali Yildiz – Telefoon: 06-16804657

E-mail: jeugd@hyshaarlem.nl

Hoofdsponsor HYS jeugd C.D. Uitzendbureau