Zaterdag 1 start sterk in de MidWest Cup

Vandaag speelde onze zaterdag 1 in de MidWest Cup zijn eerste wedstrijd tegen Onze Gezellen.

Zaterdag 1 begon de wedstrijd sterk en kwam al na 2 minuten op voorsprong met een kop bal (video) van Yigitcan Cayir. HYS had veel bal controle en kreeg ook de meeste kansen. Na 20 minuten kwam Bilal el Quariachi met de 2-0, na enkele pogingen wist Bilal de bal achter de doelman van Onze Gezellen te krijgen. Onze Gezellen kwam hierna enkele keren in onze strafschop gebied maar tevergeefs. In de 33e minuut wist Enriko Jagernath de 3-0 te maken. Mustafa Bekin had het laatste woord in de 1e helft en maakte in de 40e minuut de 4-0. Zo gingen beide teams de rust in.

2e helft

In de 2e helft begon HYS met enkele wissels waaronder Alpay Kilic die zijn eerste wedstrijd speelde voor HYS zaterdag 1. De tweede helft begonnen beide teams sterk aan de wedstrijd. Het spel was meer op het middenveld, waar HYS uiteindelijk sterker uitkwam. In de 63e minuut, Adem Savas die na een lange tijd weer minuten kon maken was maar 3 minuten op het veld en hij mocht de openings treffer maken van de 2e helft (5-0). Hierna kwam HYS wat meer in het strafschop gebied van Onze Gezellen waardoor Fouad Shokry de kans kreeg om de 6-0 te maken, dit doen Shokry dan ook even!

De afsluiter was voor de man die vanavond ook de openingstreffer maakte Yigitcan Cayir (7-0).

Het was een geslaagde avond voor HYS.

Tot aanstaande zaterdag 29 augustus waar de volgende wedstrijd van zaterdag 1 op het programma staat in de KNVB Beker tegen Wieringenmeer 1.

Yigitcan Cayir met de 1-0