Feestelijke start trainen op eigen complex.

Vandaag was het dan weer zover, we mochten weer trainen op onze eigen complex. De jongens van zaterdag 2 hadden de eer om als eerst weer te mogen trainen in de heksenketel van de Burgemeester Reinaldapark.

Alhoewel enkele teams hiervoor al het nieuwe seizoen hadden gestart op het complex van United Davo, was het vandaag toch wel spannend om weer thuis te mogen trainen.

Ceylan Uslu trainer zat 2
Ceylan Uslu trainer zat 2

Onder leiding van de nieuwe trainer Ceylan Uslu heeft zat 2 een geweldige start gemaakt voor het nieuwe seizoen. Na enkele maanden geen bal geraakt te hebben waren de jongens weer gretig voor de bal. Er werd vooral getraind op conditie en een positiespel met afwerking.

Warming up zaterdag 2

Trainer Ceylan Uslu en leider Emin Demir hebben de team versterkt met enkele nieuwe jongens. “Mijn doel is een sterke stabiele team te creĆ«ren met de zat 2 en sowieso spelen voor de kampioenschap” waren de woorden van trainer Ceylan Uslu.

De training werd afgesloten op een feestelijke manier, Emre Erkan die 19 jaar is geworden, werd verast door zijn team genoten op zijn Braziliaans. (zie beelden) Namens HYS feliciteren wij Emre Erkan met zijn 19e verjaardag en wensen hem nog velen gezonden jaren.

Emre Erkan verast door zijn team genoten op zijn Braziliaans.